Volvo DAB+ radio

Upgrade nu slechts € 250*

Luister in topkwaliteit naar uw radio

DAB+ staat voor "Digital Audio Broadcasting". De “+” slaat op de verbeterde versie van DAB. Het is een Europees systeem voor digitale radio, in tegenstelling tot de klassieke FM radio die uit analoge signalen bestaat. En net zoals bij televisie stappen we ook bij radio over van analoog naar digitaal. DAB+ werkt alleen op radio's die voorzien zijn van een DAB+-ontvanger.

Speciale upgrade prijs: € 250*

8 voordelen van Volvo Trucks' digitale radio

  1. Fantastische digitale geluidskwaliteit
  2. Geen last meer van storing
  3. Veel meer radiozenders, dus meer keuze voor de luisteraar. Doordat er meer bandbreedte is, kunnen de radiozenders nu ook themakanalen aanbieden.
  4. Radiozenders kunnen extra informatie meesturen tijdens de uitzendingen. Op het display verschijnt artiesteninformatie, weerbericht, verkeersinfo, nieuws, …
  5. Uw favoriete zender is gemakkelijk terug te vinden. Een DAB+ radio zoekt automatisch alle radiozenders die beschikbaar zijn. U kunt ook op naam zoeken ipv op frequentie.
  6. DAB+ is een milieubewuste oplossing. De zenders verbruiken minder energie dan de FM-zenders.
  7. Met de Volvo Trucks DAB+ radio kan u ook nog steeds FM beluisteren. Dat is handig onderweg voor die landen die nog niet (volledig) zijn overgeschakeld.
  8. Buiten de upgrade van uw al geïnstalleerde radio naar een volledig digitale radio zijn er geen extra kosten. Het is geen streaming of internetradio. U heeft dus geen internetverbinding nodig.

*Upgrade mogelijk afhankelijk van model. Prijs all-in exclusief BTW

Maak een afspraak

Maak een afspraak om meer te genieten

Onze contactgegevens