Tracon Trailers

U kunt bij ons ook terecht voor de aankoop en het onderhoud van opleggers en aanhangwagens. Onze mensen zijn speciaal opgeleid om ook te zorgen voor uw Tracon trailer. Zo spaart u tijd uit als u met uw trekker combinatie naar de werkplaats komt.

Duurzaam
Tracon trailers zijn ontwikkeld voor intensief, maar zorgeloos gebruik en hebben een lange levensduur. Daarom zijn de trailers van Tracon geschikt voor kwaliteits- en kostenbewuste gebruikers. Door de hoge kwaliteit kunt u langer doorrijden en heeft u minder reparatiekosten.. Kenmerkend voor onze trailers zijn onder andere het chassis met robuuste hoofdliggers en doorgestoken dwarsliggers om de 400mm, een aangelaste stootrand voorin en een versterkt voor en achter portaal.
Om roest op de lange termijn te voorkomen is de bovenbouw standaard thermisch verzinkt en gelakt. Ook op het chassis is thermisch verzinken mogelijk.

Innovatief
Tracon Trailers is al 34 jaar het merk dat bekend staat om het ontwikkelen van innovatieve transportoplossingen. De LZV Combitrain is een goed voorbeeld. Een unieke LZV-oplossing om 60% meer volume te kunnen vervoeren!
Tracon Trailers levert opleggers, aanhangwagens en Combitrains. Hierbij heeft u de keuze uit de volgende opbouwen:

  • Gesloten
  • Container
  • Zeil
  • T.b.v carrosseriebouw
  • Koel/vries