Vacatures

 

De huidige tijd in de transportsector is vol opwinding en dynamiek! De evolutie richting elektrische vrachtwagens, samen met de opkomst van connected services, herschrijft het volledige competitieve landschap. Bedrijven die gedurfde innovaties omarmen, nieuwe bedrijfsmodellen soepel toepassen en continu streven naar vernieuwing, zullen zonder twijfel de pioniers van morgen zijn.

 

Volvo Groep is zo'n vooruitstrevend bedrijf, en in onze Truck Centers zijn we volledig toegewijd aan deze buitengewone uitdagingen.

 

Binnen onze Truck Centers staan we voor de verkoop, het onderhoud en de reparatie van trucks, bussen en trailers. We werken met originele Volvo-onderdelen, volgens de hoogste Volvo-standaarden, en bieden een uitgebreid scala aan diensten aan. Ons werk is doordrenkt van energie, passie en een diep respect voor elk individu dat deel uitmaakt van ons team.

 

Bij Volvo Trucks Center vind je niet alleen een baan, maar ook een kans om deel uit te maken van een opmerkelijke reis in de toekomst van de transportindustrie. Als je houdt van uitdagingen, innovatie en een omgeving waarin jouw inzet wordt gewaardeerd, dan heten we je van harte welkom om samen met ons de weg vooruit te bewandelen. Solliciteer vandaag nog en laat jouw avontuur beginnen!

 

Ontdek hieronder onze openstaande vacatures:

PLOEGBAAS VOLVO TRUCK CENTER ANTWERPEN

TRAILER TECHNIEKER (MET LAS-ERVARING) VOLVO TRUCK CENTER ANTWERPEN

DIAGNOSE TECHNIEKER VOLVO TRUCK CENTER ANTWERPEN

VRACHTWAGENTECHNIEKER VOLVO TRUCK CENTER ANTWERPEN

POLYVALENT VRACHTWAGENTECHNIEKER VOLVO TRUCK CENTER OLEN

POLYVALENT VRACHTWAGENTECHNIEKER VOLVO TRUCK CENTER KAMPENHOUT

DIAGNOSE TECHNIEKER VOLVO TRUCK CENTER KAMPENHOUT

WORKSHOP ADMINISTRATOR VOLVO TRUCK CENTER ANTWERPEN

TECHNIEKER VOLVO PENTA

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE  VOLVO TRUCK ANTWERPEN

 

U kunt ons ook altijd uw spontane sollicitatie met CV en motivatie sturen.