Keuring op verplaatsing

Combineer het onderhoud van uw vrachtwagen, oplegger of aanhanger met de technische keuring !!
U kunt in onze Belgische vestigingen in Antwerpen, Beerse en Olen terecht voor een uitgebreid aanbod aan technische periodieke keuringen.  Verstandige fleetmanagers verliezen geen tijd en slaan 3 vliegen in 1 klap: combineer een onderhoudsbeurt van trekkend en getrokken materiaal met een technische keuring, zodat slechts één bezoek aan onze werkplaatsen (en de keuring) noodzakelijk is.  Het principe is heel eenvoudig : U maakt een afspraak, brengt de voertuigen de dag voordien ’s morgens binnen, wij maken de voertuigen keuring-klaar en de dag nadien vindt de keuring plaats.  Desgewenst  worden onderhoudsbeurt en technische keuring met elkaar gecombineerd. 

 

Geen extra kilometers, dus minder kilometerheffing
De combinatie van onderhoud / herstellingen van uw rollend materiaal met de Keuring op Verplaatsing (KOV), is vanaf 1 april 2016 extra voordelig.  U hoeft immers geen onnodige lege kilometers te betalen via de kilometerheffing.  Alles gebeurt op dezelfde site, zonder onnodige verplaatsingen.  Een efficiënte besparing voor elke vloot !!

Daarenboven zijn al de werkplaatsen van Volvo Truck Center bevoegd om de vaste installaties, nodig voor de Belgische kilometerheffing, in uw vrachtwagen te plaatsen.  U kiest uw partner (Phelect, VDO-Rauwers, ...), doet de nodige aanvragen en wij doen de rest.