VOLG ONS OP DE SOCIALE MEDIA

Volvo Trucks op sociale media

Blijf op de hoogte van de laatste Volvo Trucks nieuwigheden.

Volg ons >

Volvo Truck Center op Facebook

Maak contact met andere liefhebbers en geef commentaar op of bespreek onze nieuwste posts.

Volg ons >

Volvo Truck Center op Twitter

Volg onze tweets en krijg het laatste nieuws op de snelste manier.

Volg ons >

Volvo Truck Center op LinkedIn

Geïnteresseerd in netwerkcontacten? Bekijk ook onze updates en discussies.

Volg ons >

Lees onze nieuwsbrief

Abonneer u gratis op onze elektronische nieuwsbrief. Zo bent u altijd op de hoogte van ons laatste nieuws.

Lees onze nieuwsbrief

Mobilis Magazine

Lees het Volvo Trucks magazine Mobilis, boordevol interessante informatie en nieuws.

Volvo Trucks Mobilis Magazine

PERSBERICHTEN

6 matches

1 of 1

  • In verschillende onafhankelijke tests uitgevoerd door Duitse truckerbladen kwam de Volvo FH met I-Save als winnaar uit de bus op het vlak van zuinigheid. Er werd gekeken naar de combinatie van diesel- en AdBlue-verbruik, zelfs al ontbrak het de geteste vrachtwagen aan de allernieuwste verbruiksupdates van Volvo.

  • Volvo Trucks opent zijn allereerste assemblagefabriek voor batterijen. De fabriek in Gent zal gebruiksklare batterijen leveren voor de volledig elektrische zware vrachtwagens van Volvo Trucks.

  • Volvo Trucks en Deutsche Post DHL Group hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend om de overstap naar emissievrije voertuigen te versnellen. DHL wil zijn transitie naar zware elektrische vrachtwagens intensiveren door in totaal 44 nieuwe elektrische Volvo-vrachtwagens in te zetten op Europese routes.

  • De intelligente en geautomatiseerde I-Shift-transmissie van Volvo Trucks werkt nu sneller dan ooit. De snellere respons verhoogt het rijgemak en de soepelheid van zware vrachtwagens op diesel en elektriciteit.

  • Volvo Trucks Noord-Amerika heeft een bestelling voor 110 Volvo VNR Electric-vrachtwagens gekregen van het wereldwijde logistieke bedrijf Maersk. De deal is een aanvulling op een eerdere bestelling van zestien exemplaren van hetzelfde model en vormt de grootste commerciële bestelling tot nu toe voor de elektrische vrachtwagens van Volvo.

  • Volvo Trucks verfijnt zijn I-Save-concept verder om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot aanzienlijk te verlagen, het rijgedrag te verbeteren en zo een aangenamere rijervaring te bieden. Met I-Save optimaliseert Volvo Trucks onder andere de motortechnologie, de besturingssoftware en de luchtweerstand, allemaal met één doel voor ogen: de energie-efficiëntie zo veel mogelijk verhogen.

6 matches

1 of 1