Onze trucks

Van wereldwijd transport tot regionale en lokale distributie. Van bouwtransport tot zwaar transport. Met Volvo Trucks bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige transportoplossingen. Bent u op zoek naar een standaardmodel of juist naar een oplossing op maat? Wat uw behoeften ook zijn en welke transportuitdagingen u ook tegenkomt, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

 

Bovendien heeft u een brede selectie aan aandrijflijnen om uit te kiezen, variërend van brandstofefficiënte dieselmotoren tot LNG en elektrische aandrijving. Met de service van Volvo Trucks Center bent u verzekerd van optimale beschikbaarheid van uw vrachtwagen(s).

Ons compleet gamma. Helemaal klaar. Elektrisch.

Reguliere (diesel)uitvoeringen

Met gas aangedreven voertuigen

Onze trucks op LNG verminderen uw uitstoot en bieden tegelijkertijd voldoende motorvermogen en actieradius om lange afstanden met zware ladingen af te leggen. En ze kunnen ook uw brandstofkosten verlagen.

Een greep uit onze services

Garantie op uw truck
 

Uw nieuwe Volvo-truck wordt geleverd met 12 maanden garantie op het voertuig en 24 maanden garantie op de aandrijflijn. Samen bieden ze een uitgebreid pakket voordelen die u beschermen tegen fabricagefouten. Elk defect onderdeel wordt volledig gratis gerepareerd of vervangen door een erkende Volvo-werkplaats. De garantie op het voertuig is geldig voor een periode van 12 maanden vanaf de datum van levering, met een onbeperkt aantal kilometers. De garantie op de aandrijflijn is geldig voor een periode van 24 maanden vanaf de datum van levering of tot 300.000 km. Uw dealer kan u alle details geven over de algemene voorwaarden voor de garantie.

Nog vragen? Kom langs, bel of maak een afspraak.