Uptime center

Maximaliseer de efficiëntie van uw truck en uw bedrijf

 

Bij Volvo streven we ernaar om onze belofte van de best mogelijke ondersteuning waar te maken. Het Volvo Uptime Center bespaart u niet alleen tijd, maar minimaliseert ook onverwachte pech onderweg met uw voertuig. We nemen het heft in eigen handen door al uw servicebezoeken te plannen en uw truck nauwlettend te volgen.

 

Ons gedeelde doel is om plotselinge storingen en ongeplande stilstand van uw truck te voorkomen door proactief onderhoud in te plannen bij uw vertrouwde Volvo Truck Center. Met behulp van gegevens uit het Connect-systeem in uw vrachtwagen weten we precies welke onderhoudsbeurten moeten worden uitgevoerd voordat uw voertuig binnenkomt. Samen met uw Volvo Truck Center zorgen we ervoor dat onderhoud gepland wordt, onderdelen tijdig worden besteld en dat de juiste vaardigheden klaarstaan voor uw specifieke voertuig in de werkplaats.

 

Dit bespaart niet alleen tijd voor alle betrokken partijen, maar verzekert ook een soepele werking van uw bedrijf.

 

U kunt contact met ons opnemen via telefoon op +32 28936020, per e-mail op UptimeCenterBE@Volvo.com, of door gebruik te maken van het onderstaande formulier.

 

We zijn ook telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag, van 8.30 tot 17.00 uur.

Contactgegevens

Bericht

Algemene voorwaarden