Trailer Repair

Trailer Onderhoud & herstellingen

TRAILER REPAIR

U kunt tegelijkertijd uw truck en uw trailer door ons laten onderhouden en repareren. Heel gemakkelijk, zodat u uw stilstand kunt beperken.

Trailers
Uw trailer is voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen. Trailers vragen om een uitgebreide kennis die aanwezig is in al onze werkplaatsen. Voor herstellingen aan standaard trailers worden originele stukken aangeboden. Indien u zelf uw getrokken materieel onderhoudt, dan kunt u bij ons terecht om deze aan een aantrekkelijke prijs in te kopen. Daarbij kunt u ook rekenen op ons deskundig advies.

Laadklepservice
Ook voor onderhoud aan en reparatie van uw laadklep klopt u bij ons aan. Een aantal van onze techniekers is de afgelopen jaren speciaal opgeleid en zijn dus bij uitstek goed geplaatst om de laadklep te laten voldoen aan de wettelijk voorgeschreven eisen.

Zwaardere pannes alsook het finetunen van de afstellingen van hydraulische laadkleppen kunnen door onze techniekers afgehandeld worden.

12 maanden garantie

U heeft 12 maanden waarborg op alle onderdelen, voor zowel truck als oplegger. 

NOOTEBOOM AANHANGWAGENS

In de regio Antwerpen zijn wij service centrum voor Nooteboom.

Nooteboom aanhangwagens zijn eenvoudige en doeltreffende transportoplossingen tot ruim 30 ton nuttig draagvermogen. Ze worden vooral toegepast door bedrijven die, achter hun voorwagen, zelf het eigen materieel vervoeren, zoals grondverzet- en wegenbouwmachines, containers, pallets, buizen, bouwmaterialen, etc.

In Antwerpen zal men uw Nooteboom aanhangers vakkundig onderhouden.
Bezoek de Nooteboom website >

VOLVO TRUCK CENTER TRAILER

Schouwkensstraat 5
2030 Antwerpen
Tel:  +32 3 541 19 19
Fax: +32 3 541 75 14

Openingsuren
Ma - vrij: 7:00 - 18:00

Pechdienst: +32 3 541 19 19

ONZE MEDEWERKERS

  Mustafa Yazar
  Workshop

   

  Thomas Vercauteren
  Site Manager
  Tel: +32 3 541 75 50
  E-mail

  Bert Leenaerts
  Managing Director

  Tel: +32 2 333 04 01
  E-mail