VOLVO PENTA

BEDRIJFSVAART

Op basis van een uitgebreid motorprogramma met vermogens variërend van 80 tot 660 kW, biedt Volvo Penta aandrijfsystemen en motoren voor aandrijvingen, hulpapparatuur en complete sets scheepsgeneratoren.

BEWEZEN TECHNOLOGIE

De dieselmotoren en aandrijvingsoplossingen van Volvo Penta steunen op onze maritieme ervaring van ruim een eeuw en de collectieve expertise van de Volvo Group. Dit geeft een door-en-door geteste en beproefde multi-platformtechnologie en innovaties die prestaties, betrouwbaarheid en maximale uptime bieden.

Een van de belangrijkste voordelen van de aandrijvingsoplossingen van Volvo Penta is de indrukwekkende brandstofzuinigheid. Dit houdt in dat u uw brandstofkosten en totale eigendomskosten laag kunt houden, terwijl u erop kunt vertrouwen dat u zeker de juiste keus heeft gedaan als het gaat om het milieu.

EEN GROOT AANTAL TOEPASSINGEN

De Volvo Penta aandrijvingsoplossingen worden over de hele wereld gebruikt voor het verbeteren van prestaties, efficiency, manoeuvreerbaarheid, bediening en werkomgeving. De oplossingen worden toegepast in een groot aantal bedrijfssegmenten, zoals

  • kustwacht en patrouilleboten
  • Korte zee- en riviertransporten
  • Transportvaartuigen en sleepboten
  • Bevoorradingsschepen en Offshore-energiebedrijven
  • Toerisme en Passagierstransporten

Nog vragen? een offerte of een onderhoud nodig?