VOLVO PENTA

PLEZIERVAART

Onze geavanceerde aandrijvingsoplossingen bieden uitmuntende prestaties, betrouwbaarheid en comfort aan boord voor motorjachten, motorboten en zeiljachten.

ZORGELOOS VAARPLEZIER

Geïntegreerde, digitale en zuinige oplossingen: gemakkelijk in gebruik met een optimaal resultaat. Innovatieve, intuïtieve en gebruiksvriendelijke technologie gekoppeld aan efficiënte services. Alles om bij te dragen aan meer vaargemak en vaarplezier. Dat is wat we bij Volvo Penta Zorgeloos varen noemen.

GEÏNTEGREERD INTUÏTIEF SYSTEEM

Bij Volvo Penta is alles als één geheel ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd: van motoren tot transmissies, aandrijvingen en schroeven. Alles kan gemakkelijk worden bediend en gecontroleerd met het intuïtieve EVC-systeem (Electronic Vessel Control). Met dit systeem kunt u een route uitzetten in het Glass Cockpit systeem en de Autopilot op de Joystick activeren zodat u soepel naar uw bestemming wordt geleid. Gemakkelijk en intuïtief. En met de Volvo Penta e-Key kunt u zelfs vanop de kade op afstand de stroom in- of uitschakelen, en de buitenverlichting, verwarming of media-apparatuur bedienen. 

Nog vragen? een offerte of een onderhoud nodig?