VOLVO PENTA SERVICE & ONDERSTEUNING

Wij bieden assistentie met originele onderdelen van hoge kwaliteit, service en ondersteuning, afgestemd op uw specifieke eisen. Onderhouds- en reparatiewerk wordt uitgevoerd door gecertificeerde technici die continu worden getraind in de nieuwste technieken en reparatiemethoden van Volvo Penta en het gebruik van originele Volvo Penta onderdelen. Dit houdt in dat u naast het verkrijgen van de beste zorg voor uw product, ook geniet van de 2 jaar garantie op gemonteerde onderdelen.

Door het uitgebreide aanbod van Volvo Penta voor service en ondersteuning houdt u uw apparatuur in topconditie.

VOLVO PENTA ACTION SERVICE

Volvo Penta Action Service is onze telefonische storings- en ondersteuningsdienst die 24 uur per dag en elke dag van het jaar assistentie verleent.

Altijd tot uw dienst

  • Wereldwijde dekking 24/7
  • Ondersteuning in 28 talen
  • Brengt u in contact met de dichtstbijzijnde dealer van Volvo Penta.
  • Ondersteuning van begin tot eind, zolang het probleem blijft bestaan

VOLVO PENTA OLIEANALYSE

De olieanalyse van Volvo Penta geeft een uitgebreide diagnose van de toestand van de motor. Olieanalyse geeft informatie over water- en brandstofgehalte, viscositeit, vuil en de hoeveelheid metaaldeeltjes in de olie door onderdelenslijtage. Als u regelmatig de olieanalyse van Volvo Penta uitvoert, beschikt u over een uitstekend planningshulpmiddel met betere controle. Dankzij de vroegtijdige waarschuwingen van de olieanalyse kunt u preventief onderhoud en het vervangen van onderdelen plannen. Daarmee voorkomt u ongeplande uitval, vermindert u de reparatiekosten en vergroot u de productiviteit.

VOLVO PENTA ONDERHOUDSCONTRACTEN

Volvo Penta onderhoudscontracten zijn opgezet om u te helpen bij het maximaliseren van de beschikbaarheid, het verlagen van de eigendomskosten en een betere kostencontrole.

Voordelen

  • Optimale inzetbaarheid en eenvoudig bezit
  • Aangepast aan uw operationele wensen
  • Werk vooraf gepland voor snel en efficiënt onderhoud
  • Meer tijd voor uw bedrijf

VOLVO PENTA GARANTIE

Voor Volvo Penta producten geldt de Internationale Beperkte Garantie van Volvo Penta (VS – zie de garantieverklaring van Volvo Penta voor Noord-Amerika) volgens de voorwaarden en bepalingen in het boekje Warranty and Service (Garantie en service). Met de extra optie van uitgebreide dekking tot maximaal vijf jaar kunt u uw bescherming afstemmen zodat die zo robuust is als de motor zelf, tot 4 maanden na PDC.

Originele onderdelen van Volvo Penta worden gedekt door een standaardgarantie van 12 maanden, die kan worden uitgebreid naar 24 maanden als het onderdeel wordt gemonteerd door een erkende dealer van Volvo Penta.

UW OEM PARTNER

Bij Volvo Penta is nauwe samenwerking met OEM's vanzelfsprekend. We zetten onze enorme ervaring met een brede reeks marktsegmenten, toepassingen en apparatuur in, om het verschil te maken. We streven ernaar inzicht te krijgen in uw specifieke behoeften en bouwen partnerschappen waar onze partners profijt van hebben. We leveren niet alleen robuuste en betrouwbare motoren, maar we ondersteunen ook projecten gedurende de gehele levensduur van de machines, van de ontwerpfase tot het installeren en de aftermarket.

Nog vragen? een offerte of een onderhoud nodig?