Het is van essentieel belang dat al onze chauffeurs weten hoe ze het beste uit hun trucks kunnen halen. Hierdoor kan zuiniger worden gereden en kunnen onze emissies worden verlaagd. Bovendien helpt het om onze chauffeurs te behouden.

Neale Burdon, Resource en Training Manager

Stobart Group

Uw voordelen

Verbeter uw resultaten

De snelste en gemakkelijkste manier om uw resultaten te verbeteren, is door verandering van rijgedrag. Door de manier waarop u accelereert en remt te verbeteren, en door gebruik te maken van de functies van de truck, kunt u direct tot 10% brandstof besparen. Door de veiligheid te verhogen en ongelukken te voorkomen, en de slijtage te verminderen wordt zelfs nog meer geld en tijd bespaard.

Onze cursussen zijn zorgvuldig opgezet om chauffeurs te leren hoe ze het beste de functies en services van de truck kunnen benutten, maar ook ter verbetering van de kennis van zaken, wat allemaal ertoe bijdraagt om zuiniger, veiliger en slimmer met het voertuig te rijden, waardoor de productiviteit toeneemt. 

Advies dat zich terugbetaalt

Onze trainingscursussen, waarbij theorie en praktijk worden gecombineerd, zijn gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ervaring door Volvo en worden verzorgd door onze gespecialiseerde instructeurs. Onze trainingtrucks zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor brandstofverbruik en veiligheid. En elke cursus kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften of die van uw bedrijf.

Elke training is 7 uur lang en is opgezet voor het vervullen van de 35 uur die vereist zijn voor het CPC, Certificate of Professional Competence.

Training waar u wat aan heeft

Ongeacht welke vaardigheden u nodig heeft, wij leren ze u. Dat houdt in dat we samen met u de juiste cursus op het juiste moment kiezen, of dat we u helpen bij het plannen van een compleet trainingsschema. We kunnen ook een individuele cursus geven of een aangepast programma op maat. Met onze trainingen voldoet u aan Code 95, de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs.

Contact opnemen

Start uw training

Van kiezen en aanpassen tot plannen en boeken,
maak vandaag nog een begin en bel ons of loop bij ons binnen voor een gesprek.

Waar vindt u ons