VOLVO MARINE & INDUSTRIE CENTER

Volvo Marine & Industrie Center is onderdeel van Volvo Group Belgium met een speciale focus op Volvo Penta-producten.

VOLVO MARINE & INDUSTRIE CENTER

Volvo Marine & Industrie Center is het enige erkende Volvo Penta Center in België. U kunt bij ons terecht voor de aankoop, het onderhoud en de herstelling van Volvo Penta industriële motoren en scheepsmotoren voor zowel de beroeps- als de pleziervaart. Ook vindt u bij ons alle Volvo Penta onderdelen en accessoires. We zijn klaar om te voldoen aan de industriële voorschriften van fase V en onze technische staf is getraind in HEV 2 (hybride elektrische voertuigen).

Volvo Penta is sinds 1992 actief in Antwerpen en heeft zich ontwikkeld tot een van de acht Volvo Penta Centers in de Benelux. We zijn nog steeds het enige Volvo Pent Center dat actief is in alle Volvo Penta-segmenten: industriële motoren, maritieme commerciële scheepvaart en maritieme pleziervaart.

Onze locatie in Antwerpen is gebouwd om te voldoen aan uw behoeften als klant van Volvo Penta. Er werd geïnvesteerd in een takel van 10 ton, 2 automatische magazijnrobots zijn altijd gevuld met meer dan 5000 originele Volvo Penta-onderdelen en speciaal gereedschap. Hierdoor kan Volvo Marine & Industrie Center het volledige klantenbestand van Volvo Penta bedienen, inclusief de bijbehorende Volvo Penta Service Dealers.

Dankzij de zeer nauwe samenwerking met zes Volvo Penta Service Dealers, verschillende bootimporteurs en industriële OEM-fabrikanten bent u als Volvo Penta-klant verzekerd van onze dienstverlening in België, Nederland en Luxemburg.

Bezoek de Volvo Penta website >

ONZE VOLVO PENTA MOTOREN

Volvo Penta Power Generation

Volvo Penta Industriemotoren voor stroomopwekking zijn bedoeld voor de zwaarst denkbare eisen. Primair- of stand-byvermogen: waar en wanneer dit het meest nodig is.

Volvo Penta Off Road motoren

Volvo Penta Off Road industriemotoren kenmerken zich door hoge prestaties en een laag brandstofverbruik. Uitermate geschikt voor talloze machine- en uitrustingstoepassingen in vele sectoren.

Volvo Penta Beroepsvaartmotoren

Op basis van een uitgebreid motor programma variërend van 80 tot 660 pk, biedt Volvo Penta aandrijfsystemen, en motoren voor aandrijvingen, hulpapparatuur en complete sets scheepsgeneratoren.

Volvo Penta pleziervaartmotoren

Bij Volvo Penta leveren we toonaangevende motoren en aandrijfsystemen, service en ondersteuning voor motorjachten en plezierboten. Zo kunt u zorgeloos varen.

Volvo Penta heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een zeer veelzijdige fabrikant van Power Systems. De commerciële en industriële toepassingen van Volvo Penta kenmerken zich door kracht, bedrijfszekerheid en duurzaamheid. Precies de eisen die u aan een motor mag stellen, ongeacht de toepassing.
Volvo Penta staat ook voor innovatieve techniek en een First Class Wereldwijd Service-netwerk.
Neem voor nadere informatie contact met ons op, om úw specifieke vraag aan ons voor te leggen of kijk op de website van Penta. Wie met een Volvo Penta Engine werkt, kan altijd waarmaken wat hij belooft.

NOG VRAGEN? EEN OFFERTE OF EEN ONDERHOUD NODIG?