Trailer Repair

U kunt tegelijkertijd uw truck en uw trailer door ons laten onderhouden en repareren. Heel gemakkelijk, zodat u uw stilstand kunt beperken.

Trailers
Uw trailer is voor onderhoud en reparatie bij ons in goede handen. Trailers vragen om een uitgebreide kennis die aanwezig is in al onze werkplaatsen. Voor herstellingen aan standaard trailers worden originele stukken aangeboden. Indien u zelf uw getrokken materieel onderhoudt, dan kunt u bij ons terecht om deze aan een aantrekkelijke prijs in te kopen. Daarbij kunt u ook rekenen op ons deskundig advies.

Laadklepservice
Ook voor onderhoud aan en reparatie van uw laadklep klopt u bij ons aan. Een aantal van onze techniekers is de afgelopen jaren speciaal opgeleid en zijn dus bij uitstek goed geplaatst om de laadklep te laten voldoen aan de wettelijk voorgeschreven eisen.

Zwaardere pannes alsook het finetunen van de afstellingen van hydraulische laadkleppen kunnen door onze techniekers afgehandeld worden.

12 maanden garantie

U heeft 12 maanden waarborg op alle onderdelen, voor zowel truck als oplegger. 

TRACON TRAILERS

U kunt bij ons ook terecht voor de aankoop en het onderhoud van opleggers en aanhangwagens. Onze mensen zijn speciaal opgeleid om ook te zorgen voor uw Tracon trailer. Zo spaart u tijd uit als u met uw trekker combinatie naar de werkplaats komt.

Duurzaam
Tracon trailers zijn ontwikkeld voor intensief, maar zorgeloos gebruik en hebben een lange levensduur. Daarom zijn de trailers van Tracon geschikt voor kwaliteits- en kostenbewuste gebruikers. Door de hoge kwaliteit kunt u langer doorrijden en heeft u minder reparatiekosten.. Kenmerkend voor onze trailers zijn onder andere het chassis met robuuste hoofdliggers en doorgestoken dwarsliggers om de 400mm, een aangelaste stootrand voorin en een versterkt voor en achter portaal.
Om roest op de lange termijn te voorkomen is de bovenbouw standaard thermisch verzinkt en gelakt. Ook op het chassis is thermisch verzinken mogelijk.

Innovatief
Tracon Trailers is al 34 jaar het merk dat bekend staat om het ontwikkelen van innovatieve transportoplossingen. De LZV Combitrain is een goed voorbeeld. Een unieke LZV-oplossing om 60% meer volume te kunnen vervoeren!
Tracon Trailers levert opleggers, aanhangwagens en Combitrains. Hierbij heeft u de keuze uit de volgende opbouwen:

  • Gesloten
  • Container
  • Zeil
  • T.b.v carrosseriebouw
  • Koel/vries

NOOTEBOOM AANHANGWAGENS

In de regio Antwerpen zijn wij service centrum voor Nooteboom.

Nooteboom aanhangwagens zijn eenvoudige en doeltreffende transportoplossingen tot ruim 30 ton nuttig draagvermogen. Ze worden vooral toegepast door bedrijven die, achter hun voorwagen, zelf het eigen materieel vervoeren, zoals grondverzet- en wegenbouwmachines, containers, pallets, buizen, bouwmaterialen, etc.

In Antwerpen zal men uw Nooteboom aanhangers vakkundig onderhouden.
Bezoek de Nooteboom website >

Volvo Truck Center Trailer

Volvo Truck Center Trailer

Schouwkensstraat 5
2030 Antwerpen
Tel:  +32 3 541 19 19
Fax: +32 3 541 75 14

Openingsuren
Ma - vrij: 7:00 - 18:00

Pechdienst: +32 3 541 19 19